Collectie

Collectie


Voor uw persoonlijke smaak
Net als bij alle mode is ook bij regenkleding persoonlijke smaak belangrijk. Die vindt u gegarandeerd in onze uitgebreide collectie. De prijs/kwaliteit verhouding van Anuy regenkleding is bovendien uitstekend.

Praktisch en degelijk
De kleding in het Basic-segment is vooral praktisch en degelijk en met name geschikt voor de dagelijkse activiteiten. Het gaat om de klassiekers onder de regenkleding, maar die zijn wel steeds met hun tijd meegegaan. Jaar na jaar is deze kleding verder doorontwikkeld met altijd maximale aandacht voor comfort en uitstraling.

Fraai design
Met de meer luxe regenkleding mag u onder alle omstandigheden gezien worden. Fraai design gecombineerd met functionaliteit zodat deze eigentijdse regenmode tegen een stootje kan. Luxe materialen en accessoires en een superieure afwerking staan garant voor een optimaal draagcomfort.

Sportief comfort
Wilt u helemaal het neusje van de zalm, dan komt u terecht bij de ‘ademende’ regenkleding. Die beschermt u tegen de regen, maar laat tegelijkertijd wél condens en transpiratiedamp door. Een ideale combinatie voor sportief gebruik met het maximum aan comfort.