Anuy: functionele mode

Anuy: functionele mode

Het merk Anuy staat voor een breed assortiment regenkleding van hoge kwaliteit. Een topmerk met een lange traditie, resulterend in een eigentijdse modieuze collectie. Functionele mode, voor gebruikers die hoge eisen stellen aan pasvorm, bewegingsvrijheid, gebruiksgemak en veiligheid. Een waterdicht product uit innovatieve materialen met grote aandacht voor detail en styling.

Mooi en innovatief
Anuy ontwikkelt en ontwerpt de kleding volledig in eigen huis en volgt daarbij de laatste mondiale ontwikkelingen op de voet. De productie vindt plaats in moderne ateliers met inzet van de allernieuwste technieken en machines. Maar regenkleding kan in onze visie nog steeds verder ontwikkeld en geperfectioneerd worden. Met die innovatieve instelling ontwikkelen we niet alleen een prachtige eigen collectie maar produceren we ook exclusief voor gerenommeerde merken in binnen- en buitenland.

Persoonlijke keus
Goede regenkleding is niet voor iedereen hetzelfde. Voor de een is het een volledig uitgerust regenpak, compleet met overschoenen, voor de ander een simpele poncho die aan de zijkanten volledig open is. Rokdragende dames kiezen graag voor een elegante regenmantel, terwijl heren opvallend vaak kiezen voor een sportief jack. Voor de kinderen kies je al gauw voor vrolijke kleuren en applicaties en voor draaggemak bij een vriendelijke prijs. Bij Anuy vindt iedereen zijn persoonlijke keus.

Onderstaande pdf bestanden kunt u het beste downloaden/opslaan en vervolgens openen met Acrobat Reader.
Openen vanuit uw browser geeft meestal een beperkte en/of incorrecte
weergave van deze pdf bestanden.

> Download hier onze nieuwe catalogus!

< Download hier de Anuy Impressions pdf